fredag 2. november 2012

Postkort fra nanobryggeriet


Det har vært en del innlegg fra skyggesiden nå, så det kan være på tide med et glimt fra solsiden.


Eller rettere sagt, fra en overskyet fredag, da en venninne og jeg ble  nanobryggevikarer.




Svært viktig med rett temperatur ...




Og noen syns det er godt med varm jakke



Det gjør ikke jeg

Nå er nymalt malt rørt i, og vi kan begynne å  glede oss til hjemmelaget juleøl.


En fin helg ønskes alle! 


Min blir fantastisk - vi skal være 13 mennesker her, derav 5 barn, og jeg gleder meg!


Litt senere:


En som beundrer årets første snølykt:








Og en som løper ned til årets første snømann med kost, lue og skjerf, gulrotnese, appelsinmunn og klinkekuleøyne. Fint med vinter. .






Slik var snømannen i går ... 


Og slik er den i dag: 



Litt redusert etter en mild natt ...




7 kommentarer:

  1. Det der ser spennende ut Ingrid.
    Riktig god helg til deg :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det var nesten litt for spennende å bli kastet ut i det uten forvarsel - tenk å ha ansvar for juleølet! :)

      Takk det samme - og nå skal jeg ut og beundre snømann og sjekke hvordan det går med neste brygg.

      Slett
  2. Trodde ølet måtte ha det lunt jeg,men på bildene ser det skitkaldt ut!Men moro da,høres koselig ut med slike julefeiringer

    SvarSlett
    Svar
    1. Dette er under oppkokingen av maltet - mange ølsorter skal stå lunt under utgjæringen, noen skal ha det kjølig. Jeg har ikke så god greie på det, jeg bare nyter de ferdige produktene :)

      Slett
  3. Artig med ølbrygging.
    Koste meg med innlegget ditt og takk for at du blir med på stafetten :)
    Mormorklem :-)

    SvarSlett

Merknader, spørsmål og saklig uenighet mottas med glede.

Og kanskje du har erfaringer du vil formidle?

Legg gjerne inn lenke til relevante innlegg fra din blogg - jeg liker bloggdialog.

Det har vært mye spam i det siste, så jeg har gått over til moderering.