Det har vært en del innlegg fra skyggesiden nå, så det kan være på tide med et glimt fra solsiden.
Eller rettere sagt, fra en overskyet fredag, da en venninne og jeg ble nanobryggevikarer.
Svært viktig med rett temperatur ...
Og noen syns det er godt med varm jakke
Det gjør ikke jeg
Nå er nymalt malt rørt i, og vi kan begynne å glede oss til hjemmelaget juleøl.
En fin helg ønskes alle!
Min blir fantastisk - vi skal være 13 mennesker her, derav 5 barn, og jeg gleder meg!
Litt senere:
En som beundrer årets første snølykt:
Og en som løper ned til årets første snømann med kost, lue og skjerf, gulrotnese, appelsinmunn og klinkekuleøyne. Fint med vinter. .
Slik var snømannen i går ...
Og slik er den i dag:
Litt redusert etter en mild natt ...
Det der ser spennende ut Ingrid.
SvarSlettRiktig god helg til deg :-)
Det var nesten litt for spennende å bli kastet ut i det uten forvarsel - tenk å ha ansvar for juleølet! :)
SlettTakk det samme - og nå skal jeg ut og beundre snømann og sjekke hvordan det går med neste brygg.
Mmmm, ser godt ut!
SvarSlettOg dufter deilig!
SlettTrodde ølet måtte ha det lunt jeg,men på bildene ser det skitkaldt ut!Men moro da,høres koselig ut med slike julefeiringer
SvarSlettDette er under oppkokingen av maltet - mange ølsorter skal stå lunt under utgjæringen, noen skal ha det kjølig. Jeg har ikke så god greie på det, jeg bare nyter de ferdige produktene :)
SlettArtig med ølbrygging.
SvarSlettKoste meg med innlegget ditt og takk for at du blir med på stafetten :)
Mormorklem :-)